maanantai 23. marraskuuta 2020

Oppimista ja onnistumisen kokemuksia Counter Striken parissa.

Joukkueen keskinäinen viestintä on Counter Strikessa erittäin tärkeää. Onnistuminen edellyttää sekä hyvää viestiä lähettäjältä että viestin ymmärtämistä sen vastaanottajilta. Taistelun keskellä viestintä on kuitenkin haastavaa ja tieto jää usein antamatta tai ymmärtämättä. Kokemusta molemmista on runsain määrin.

Muutama päivä sitten yksittäinen onnistuminen tuntui sen takia todella hyvältä. Olin matchmaking -ottelussa Mirage kartalla. Muu joukkue hyökkäsi A:lle T Rampin ja Palacen kautta ja minä olin menossa sinne Midin ja Connectorin kautta. Ollessani Midin keskivaiheilla näin vastustajia tulevan Shortilla. Sain heistä yhden ammuttua ja kerrotua joukkueelle että Short yksi ja Ladder yksi. Sitten kuulin kuulokkeista yhden joukkuekaverin sanovan Site tyhjä, asennetaan pommi. Hän oli havainnut, että vastustajia oli jäljellä enää kaksi ja minun viestini perusteella tiesi missä he olivat. Pommin asentamisen jälkeen elossa olevat joukkueen pelaajat tiesivät, että vastustajat todennäköisesti tulevat Connectorista ja Junglesta, ja osasivat odottaa heitä. Tuloksena oli erävoitto, onnistumisen kokemus ja oppi, jonka muistan toivottavasti myös tulevissa otteluissa.
Karikojootti, Senior Fighter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat