keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Senior Fighters -peliyhteisö hakee yksittäisille pelaajilleen harjoittelupaikkoja hyvin toimivissa nuorten ja nuorten aikuisten Counter Strike -joukkueissa.

Senioriharjoittelun tarkoituksena on auttaa senioreita kehittämään pelitaitojaan ja hankkimaan innostavia, hauskoja ja opettavaisia pelikokemuksia. Tämän lisäksi tavoitteena on tehdä senioripelaamista tunnetuksi sekä näyttää, että seniorit voivat iästä riippumatta harrastaa counter striken pelaamista ja pelata myös nuorempien pelaajien kanssa. Senioriharjoittelun avulla pyrimme lisäksi innostamaan nuorempia pelaajia aktivoimaan lähipiiriensä senioreita eli isiä, äitejä, isovanhempia, setiä ja tätejä mukaan mielenkiintoisen, jännittävän ja senioreille erinomaista aivojumppaa tarjoavan harrastuksen pariin.

Harjoittelupaikkoja tarjoavat joukkueet voivat olla vakiintuneita joukkueita tai neljän kokeneen, sopivan tasoisen pelaajan ryhmiä, jotka ovat valmiit pelaamaan senioripelaajien kanssa. Hyvien joukkuepelitaitojen ohella heiltä toivotaan positiivista, rakentavaa ja kannustavaa ilmapiiriä ja halua seniorien opastamiseen, neuvomiseen ja valmentamiseen.  

Käytännössä senioriharjoittelu tarkoittaa, että yksi senioripelaaja tulee mukaan isäntäjoukkueen yhteen tai useampaan harjoitusotteluun viidenneksi pelaajaksi. Suppeimmillaan harjoittelu käsittää siten vain yhden ottelun. Ottelut voivat olla ystävyysotteluita sopivan joukkueen tai kokoonpanon kanssa tai kilpailullisia matchmaking -otteluita.

Ennen harjoitusottelua senioripelaajalle selostetaan sopivalla tavalla ja tarkkuudella ottelussa käytettävät taktiikat sekä seniorin rooli ja tehtävät taktiikoiden toteutuksessa. Jos suinkin mahdollista niin tarpeen mukaan häntä neuvotaan, opastetaan ja valmennetaan hoitamaan rooliaan ja tehtäviään tulevassa ottelussa.

Ottelun jälkeen seniorille toivotaan rakentavaa palautetta niin, että hän oppii mahdollisimman paljon kokemuksistaan. Hyvänä apuvälineenä palautteen antamisessa on video ottelusta.

Senioripelaajat ovat iältään 50...74 vuotiaita ja ikä tuo tullessaan pelaamiseen vaikuttavia tekijöitä. Otteluissa kaikki kuitenkin tekevät parhaansa. Heidän pelitaitonsa ja pelikokemuksensa vaihtelevat, mutta kaikki osaavat cs:n pelaamisen perusasiat ja tuntevat karttojen tavanomaiset englanninkieliset calloutit. Harjoitteluun osallistuvilla senioripelaajilla on myös kokemuksia matchmaking -otteluista niin, että he ovat saaneet eri tasoisia alkupään cs-rankkeja.

Ehdotukset harjoittelupaikoiksi sekä mahdolliset lisätietopyynnöt pyydämme lähettämään sähköpostilla senior.fighters.fin@gmail.com.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat