perjantai 18. lokakuuta 2019

Counter Strike -kilpailu senioreille keskiviikkona 6.11.2019 kirjasto Oodissa Helsingissä.

Kilpailu on tarkoitettu yli 60 vuotiaille senioreille, jotka eivät ole aikaisemmin pelanneet Counter Strike -peliä. Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita, sillä ennen kilpailusuoriuksia Senior Fighters -joukkueen jäsenet opettavat turnauksen osanottajille tarvittavat perustaidot eli pelihahmon ohjaamisen hiiren ja näppäimistön avulla.

Kilpailusuoritukset kestävät vain pari minuuttia. Tehtävänä on ohjata hiiren ja näppäimistön avulla pelihahmo kulkemaan pelikartalla annettu reitti. Tehtävän voi suorittaa kaikesa rauhassa omaan tahtiin, sillä pelissä ei samanaikaisesti ole mukana muita pelaajia tai botteja. Reittiin voi tutustua etukäteen kartalla, jota voi käyttää apunaan myös kilpailusuorituksen aikana. Kilpailun voittaa nopeimmin reitin kulkenut pelaaja.

Pääpalkintona on Senior Fighters joukkueen lahjoittama koboltinsininen Mariskooli -malja. Mikäli voittaja ei aikaisemmin ole pelannut mitään näppäimistöllä ja hiirellä ohjattavaa toimintapeliä, täytetään palkinto vielä Fazerin suklaakarkeilla. Toiseksi tullut saa palkinnoksi kirkkaan 9,8 cm Aalto maljan. Kolmas palkinto on aaltomaljan muotoinen piparkakkumuotti. Yllätyspalkinnot ovat myös mahdollisia

Kannattaa siis tulla kokeilemaan. Samalla voit tutustua Counter Strike -peliin ja Senior Fighters joukkueen paikalla oleviin pelaajiin.

Seniorien Counter Strike -kilpailu on osa  ENTER ry:n vuosittaista seniorien pelitapahtumaa, joka on auki klo 11.00 – 13.30. Kilpailupeliin voi tulla tutustumaan milloin tahansa tapahtuman aikana. Peliopastus toteuteaan joko henkilökohtaisina opastuksina tai muutaman seniorin pienryhmissä. Kilpailusuoritukset voi tehdä heti opastusten jälkeen. Tulokset julkistetaan ja parhaat suoritukset palkitaan noin klo 13.00.

Tapahtuma on maksuton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat