torstai 16. tammikuuta 2020

Yksin pääset nopeasti, mutta yhdessä pidemmälle!


Tipuliiga ottelut muuttuvat entistä jännittävämmiksi. SeFiFi joukkueen taidot ovat kehittyneet tipuliigan ottelujen myötä huimasti. Pelaajatiimi on hiotunut yhteen ja yhdessä pelaaminen sujuu entistä paremmin. Tärkeintä ei olekaan enää, kuka on teknisesti parhain, vaan tärkeämpää on kuinka toimia yhdessä tiimin kanssa ja kuinka osata muuntautua tilanteen mukaan. Ja tärkeää on myös tukea kaveria, olla suojana ja apuna eri tilanteissa.

Yhteispelin sujuminen toi ensimmäisen tipuliiga voiton 4-16 eilen illalla. Voiton kunniaksi voi nostaa maljoja! Ja voitto tuli vielä kartalta, jota ei oltu harjoiteltu kovinkaan montaa päivää. OverPassin harjoitteluun jäi aikaa neljä päivää. Kartta otettiin haltuun suunnittelemalla kullekin pelaajalle oma rooli ja harjoittelemalla muutamaa hyökkäystapaa sekä terroristeina että poliiseina.

Tiimin yhteispelin tärkeys näkyy pelissä. Yksi yhteispelin herättäjä on positiivinen tiimihenki. Valmentajamme Nakk3 on tuonut tiimiin teknisen valmennukset lisäksi henkistä valmennusta, valanut uskoa jokaiseen ja painottanut, että kaikki hyvinvoinnin osa-alueet on syytä ottaa huomioon, että peli sujuu. Taidot ovat parhaimmillaan, kun nukutaan hyvin, syödään hyvin, pidetään riittävästi taukoja ja tehdään asiat ilon kautta.

Mutta ei tämän yhden voiton jälkeen voi jäädä laakereille lepäämään. Uusi peli odottaa ja siihen on taas harjoiteltava. Mutta mikäpä on harjoitellessa mukavan tiimin kanssa – nauru raikaa ja kevyt huulenheitto ja pieni kanssapelaajien kiusoittelu, pitää mielialan korkealla.  Pelaaminen on hauskaa yhdessä! Tule mukaan kokemaan, jos ehkä epäilet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat