maanantai 30. joulukuuta 2019

Vuoden 2020 kynnyksellä Senior Fighters -joukkue haaveilee seniorien Counter Strike -mestaruudesta.

Nälkä kasvaa syödessä -sanonta kuvaa hyvin myös Senior Fighters -joukkuetta. Aloittaessamme joukkueen kokoamisen keväällä 2018 tavoitteemme oli saada mukaan riittävästi pelaajia ja päästä ottelemaan toisen, hieman aikaisemmin aloittaneen suomalaisen Grey Gunners -seniorijoukkueen kanssa. Silloin tavoite tuntui haastavalta. Sekä senioripelaajien saaminen mukaan että pelaamisen alkeidenkin opetteleminen ovatkin vaatineet paljon tekemistä.

 Vuodessa on kuitenkin tapahtunut todella paljon. Senior Fighters -joukkueessa on jo seitsemän aktiivipelaajaa. Harjoittelemme säännölisesti vähintää kolme kertaa viikossa. Harjoituksissa käymme yhä useammin pelaamassa otteluita Matchmaking -palvelun kautta saatavien satunnaisten vastustajien kanssa. Parhaillaan olemme mukana Kanaliigan aloittelijoiden sarjassa eli Tipuliigassa, jossa ottelemme nuoremmista aloittelijoista koostuvien yritysjoukkueiden kanssa.

Myös pelitaitomme ovat vuoden aikana kehittyneet huimasti. Kehittymisestä huolimatta olemme edelleenkin hapuilevia, kokeilevia ja paljon virheitä tekeviä aloittelijoita. Siitä huolimatta uskomme, että harjoittelun ja hyvän valmennuksen avulla pystymme kehittymään vaikka mestareiksi - ainakin seniorijoukkueiden mestareiksi. Suurin haasteemme seniorien Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan ja/tai maailmanmestaruuden tiellä onkin toisten seniorijoukkueiden löytäminen ja otteluiden järjestäminen heidän kanssaan.

Tällä hetkellä tiedossamme on viisi Counter Strikea pelaavaa seniorijoukkuetta. Nämä ovat suomalainen Grey Gunners, ruotsalainen Silver Snipers, saksalainen Germinators, USAlainen United Senior Assassins ja ukrainalainen Ageless Shooters. Olemme valmiit pelaamaan heidän kanssaan, sillä pelaaminen on hauskinta silloin, kun joukkueiden pelaajat ovat suurin piirtein saman ikäisiä ja muutenkin saman tasoisia.

Vieläkin hienompaa olisi, jos seniorijoukkueita löytyisi tai syntyisi lisää. Tässä nuoremmat Counter Striken pelaajat ja heidän joukkueensa tai seuransa voisivat auttaa aktivoimalla senioreita eli nuorempien pelaajien vanhempia, isovanhempia, setiä ja tätejä tai yritysjoukkueiden tapauksessa vanhempia työkavereitaan hauskan, jännittävän ja toimintakykyä ylläpitävän harrastuksen pariin. Aktivoinnin ohella he voisivat jopa perustaa omien joukkueidensa siipien suojaan myös seniorijoukkueita ja opastaa heitä pelaamisen alkuun.

Mikäli omien seniorijoukkueiden perustaminen ei ole mahdollista, niin kaikki yli 50 vuotiaat Counter Striken pelaamisesta kiinnostuneet seniorit ovat tervetulleita mukaan Senior Fighters -peliyhteisöön ja sen joukkueisiin pelitaidoista ja pelikokemuksesta riippumatta. Opastamme ja neuvomme uusia pelaajia tarpeen mukaan alkeista alkaen kuten tässä postauksessa kerromme.

Hyvää uutta vuotta 2020.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat