perjantai 8. marraskuuta 2019

Senior Fighters Counter Strike joukkue on ylittänyt uutiskynnyksen.

Samana päivänä, kun olimme toteuttamassa Seniorien Counter Strike -kilpailua Enterin vuosittaisen seniorien pelitapahtuman yhteydessä kirjasto Oodissa, olimme jo aamulla kahden pelaajan voimin haastatelatavina MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Haastattelu on katsottavissa tästä linkistä.

Alkujännityksen jälkeen haastateluun varattua aika meni ohi hujauksessa ja haastattelun loppuessa tuntui, että tätä olisi mielellään vielä jatkanut. Monta asiaa jäi sanomatta ja kertomatta. Olisi ollut mukavaa kertoa enemmän harjoituksistamme ja erityisesti siitä, miten hauskaa meillä niissä on. Harjoituksissa jokainen epäonnistuu jatkuvasti monella eri tavalla. Epäonnistumiset eivät kuitenkaan masenna. Päinvastoin niille nauretaan yhdessä ja ne ovat mahtavia oppimiskokemuksia. Niiden valossa pienetkin parannukset ja onnistumiset tuntuvat todella hyviltä ja niistä taas riemuitaan yhdessä.

Myös siitä, miten monia erilaisia yksilötaitoja pelaaminen vaatii ja miten me opettelemme niitä, olisi ollut kiinnostava keskusteluaihe. Tällaisia taitoja ovat mm. tähtääminen, vastustajan kohtaminen ja laukausten väistäminen, hiipiminen, erilaisten aseiden ja kranaattien käyttäminen, äänten kuunteleminen jne. Joukkuepelin ja yhteistyön edellyttämien taitojen ja toimintatapojen esittely olisi myös ollut kiinnostava kokonaisus. Tähän liityy mm. kartan ja paikannmien tunteminen ja hyvä viestintä, jossa kerrotaan kaikki oleellinen niin vähillä sanoilla kuin mahdollsita.

Seuraavana päivänä asialla oli e-urheilua.com sivusto, jossa haastatelustamme tehtiin PodCast. Tällä kertaa osallistuimme verkossa omilta tietokoneiltamme. Vähän tämäkin jännitti, mutta edellisen päivän televisiokokemuksen jälkeen ei enää kovin paljon. Haastattelu on kuuneltavissa tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat