perjantai 8. marraskuuta 2019

Rohkeat ja ennakkoluulottomat seniorit kilpailivat Counter Striken kartalle merkityllä radalla.

Enterin vuosittaisen pelitapahtuman yhteydessä kirjasto Oodissa Helsingissä 6.11.2019 järjestetty seniorien Counter Strike -kilpailu toteutui hienosti. Paria päivää aikaisemmin toteutimme vastaavan kilpailun Keravan kirjaston pelitapahtuman yhteydessä.

Ennen kilpailusuorituksia toteutettuun peliopastukseen osallistui yhteensä yli kaksikymmnetä senioria. Näistä noin puolet uskaltautui mukaan itse kilpailuun. Osa kilpailun ulkopuolelle jättäytyneistä senioreista kuitenkin kiinnnostui Counter Strike -pelistä niin paljon, että pyysivät ohjeet pelin hankkimiseen ja pelaamisen aloittamiseen. Kun kysyimme heiltä lisäavun tarpeesta, useampi seniori totesi, että pyytää ja todennäköisesti saa apua, neuvoja ja opastusta lähipiirinsä nuorilta peliharrastajilta. Rohkeita senioreita, jotka tulevat yllättymään siitä, miten myönteisesti nuoret suhtautuvat seniorien pelaamiseen yleensä ja Counter Striken pelaamisen erityisesti.

Peliopastukseen osallistuneiden seniorien kokemukset ja osaaminen vaihtelivat laidasta laitaan. Valtaosalla ei ollut minkäänlaista aikaisempaa pelikokemusta.  Opastuksessa heille kerrottiiin pelistä, näytettiin, miten pelikentällä liikutaan ja annettiin ohjeet hiiren ja näppäimistön käytötä. Tämän jälkeen jokainen pääsi itse kokeilemaan ja opettelemaan. Lähtötasojen erilaisuudesta huolimatta jokainen pystyi muutaman harjoitelukerran jälkeen ohjaamaa pelihahmoa kilpailuradan läpi ja ampumaan pistoollilla sekä lähdön että maaliin tulon merkiksi, Onne voittajille.

Lisäopastusta tarvitseville sekä jälkiviisaille ja myöhäisherännäisille on tarjolla vastaavaa peliopastusta pääkaupunkiseudun kirjastoissa. Sitä toteuttavat Senior Fighters -joukkueen pelaajat. Opastuksia voi tiedustella sekä Enterin toimistolta info (at) entersenior.fi tai suoraan Senior Fighters -joukkueelta sähköpostilla senior.fighters.fin (at) gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat