lauantai 9. marraskuuta 2019

Höyhenet tulevat pöllyäämään, kun senior Fighters pääsee pelaamaan Tipuliigassa.

Tipuliiga on aloittelijoiden Counter Strike -sarja. Sen toteuttaa yritysjoukkueille Counter Strike -turnauksia järjestävä Kanaliiga. Menillään olevassa turnauksessa on mukana n.120 yritysjoukkuetta, jotka pelaavat useammassa tasosarjassa. Pelaajia Kanaliigassa on yhteensä jo yli 1500. Kaikki eivät tosin pelaa Counter Strikea, sillä turnauksia on myös muille peleille. Joka tapauksessa huima saavutus harrastajien voimin pyörivälle liigalle.

Aloittelijoille tarkoitetussa Tipuliigassa päsyvaatimuksena on, että sarjan pelaajilla ei koskaan ole ollut cs-rankkia. Pelaajien on lisäksi oltava vähintää 20 vuotiaita ja töissä yrityksissä. Mukaan voi lähteä sekä kokonaisina yrityskohtaisina aloittelijoiden joukkueina että yksittäisinä pelaajina, joista Tipuliiga sitten kokoa joukkueet otteluja varten.

Senior Fighters -joukkue on mukana tässä pian käynnistyvässä aloittelijoiden sarjassa. Seniorien näkökulmasta sarjan nimi tuntuu oikein hauskalta, hyvältä ja sopivalta. Se kertoo meille, että iästämme huolimatta olemme pelimaailmassa vasta pikkutipuja. Nuoremmat pelaajat ovat sitten niitä kotkia, kotkan poikasia tai jotain siltä väliltä. Käy tulevissa oteluissamme miten tahansa, niin varmaa on, että höyhenet tulevat pöllyämään - joko heidän, meidän tai molempien.

Muiden joukkueiden tasosta emme toistaiseksi tiedä mitään. Vaikka pelaajilla ei olekaan cs-rankkia, heillä voi olla runsain määrin kokemuksia ja osaamista muista saman tapaisista peleistä. Me olemmekin varautuneet kaikkeen. Olemme esimerkiksi hankkineet hyvää pikaliimaa irronneiden höyhenten kiinnittämiseen niin, että voimme jatkaa peliä nopeasti tilanteessa kuin tilanteessa.

Olisi todela hienoa, jos Tipuliigan joukkueissa olisi mukana ainakin jonkin verran myös senioreita tai ainakin nuorempia senioreita. Aivan mahtavaa olisi päästä ottelemaan toisen seniorijoukkueen kanssa. Silloin olisimme tasavertaisessa tilanteessa myös pelaajien fyysisten ominaisuuksien näkökulmasta. Mistähän yrityksestä ensimmäinen seniorien yritysjoukkue löytyy - ja milloin? Senior Fighters -joukkueen pelaajat kertovat mielellään kokemuksistaan aloitteleville seniorijoukkueille ja kaikille Counter Striken pelaamista harkitseville tai aloittaville senioreille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat