sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Senior Fighters -joukkue on vihdoin päässyt tositoimiin.

Senior Fighters -joukkueen ensimmäisissä otteluissa oli tappioista huolimatta mukana runsain määrin onnistumisen riemua, oppimisen iloa, naurua ja hauskoja kokemuksia.

Voittaminen on hauskaa ja innostavaa. Tämän koimme pelatessamme kolmisen viikkoa sitten ensimmäisen harjoitusottelun Grey Gunners -joukkueen kanssa. Reilu viikko sitten pääsimme pelaamaan Papat -peliyhteisöä edustavan joukkueen kanssa ja palasimme takaisin maanpinnalle. Murskatappio ei ollut mikään ihme, sillä olimme ottelun alkaessa ja olemme edelleenkin yksilöpelaajina taidoiltamme vasta-alkajia. Pappojen nuoret pelaajat olivat pelitaidoiltaan meitä huimasti edellä. Kaiken lisäksi kokemuksemme pelaamisesta joukkueena toisia joukkueita vastaan olivat käytännössä olemattomat. Takana oli vain yksi ottelu Grey Gunnersien kanssa.

Emme kuitenkaan lannistuneet tappiosta. Päinvastoin, sillä ymmärsimme, että pystymme kehittymään vain harjoittelemalla ja pelaamalla mahdollisimman paljon otteluita toisten joukkueiden kanssa. Vastustajilta saimme myös neuvon, että kannattaa erityisesti mennä Counter Strike -pelin Matchmaking -palvelun avulla pelaamaan satunnaisesti löytyvien vastustajien kanssa, sillä palvelu valitsee vastustajiksi mahdollisimman saman tasoisia joukkueita.

Olimme kuitenkin jo aikaisemmin sopineet ottelusta Kanaliigan joukkueen kanssa emmekä ennen sitä ennättäneet pelata yhtään harjoitusottelua. Tiesimme, mitä on tulossa, mutta halusimme kokemuksista oppimisen takia kuitenkin yrittää. Keskiviikkoiltana 15.5. jännitys olikin sitten huipussaan, kun odottelimme ottelun alkamista. Emme jännittäneet ottelun lopputulosta sinänsä, vaan sitä, kuinka huonosti meille käy. Tavoitteenamme oli voittaa vähintään kolme erää, mutta haaveeksi se jäi. Olimme kuin kojootit maantiekiitäjien käsittelyssä. Pelaajanimi Karikojootti tuntuu kokemuksen jälkeen oikein sopivalta.

Karikojootti
Senior fighter 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat