keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Senior Fighters on sekä Counter Strike -joukkue että seniorien peliyhteisö

Senior Fighters -peliyhteisön tarkoituksena on auttaa senioreita tutustumaan e-urheiluun ja parantaa seniorien mahdollisuuksia e-urheilun harrastamiseen ja erityisesti Counter Strike -pelin pelaamiseen yhdessä toisten samanhenkisten seniorien kanssa. Lisäksi haluamme myös yleisemmin vaikuttaa positiivisen pelikulttuurin kehittymiseen ja pelitietouden lisääntymiseen kaikissa ikäluokissa, mutta erityisesti seniorien keskuudessa.

Senior Fighters -joukkueessa on tällä hetkellä viisi Counter Strike:Global Offensive -peliä pelaavaa aktiivipelaajaa. Aktiivipelaajat edustavat joukkuetta kilpailuissa, ystävyysotteluissa sekä erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Joukkueen keski-ikä on tällä hetkellä n. 68 vuotta.

Aktiivipelaajien lisäksi Senior Fighters -peliyhteisössä on mukana eri tasoisia pelikavereita aloittelijoista osaaviin pelaajiin. Pelikavereiksi pääsevät kaikki yli 60 -vuotiaat Counter Strike -pelin pelaamisesta ja e-urheilusta kiinnostuneet seniorit asuinpaikasta riippumatta, sillä toiminta ja pelaaminen tapahtuu pääosin verkossa.

Kokeneet pelikaverit, jotka ovat taidoiltaan samaa tai lähes samaa tasoa aktiivipelaajien kanssa, voivat halutessaan olla täysipainoisesti mukana harjoituksissa aktiivipelaajien kanssa. Näin heillä on mahdollisuus tarvittaessa toimia myös aktiivipelaajien sijaisina yksittäisissä otteluissa tai tulla mukaan joukkueeseen pidemmäksikin aikaa. Osaavien pelikavereiden määrän kasvaessa voidaan heistä muodostaa uusia, toistensa kanssa harjoittelevia ja pelaavia aktiivijoukkueita, jos he niin haluavat.

Aloittelevat pelikaverit puolestaan saavat henkilökohtaista tukea ja opastusta sekä aktiivipelaajilta että kokeneemmilta pelikavereilta. Opastus toteutetaan verkossa, joten mukaan on helppo tulla. Tarvitaan vain pelaamiseen sopiva tietokone ja riittävän hyvä nettiyhteys sekä rohkeutta olla erilainen seniori, jota lapset ja nuoret suurella todennäköisyydellä ihailevat, mutta saman ikäiset saattavat ihmetellä ja kateellisina hauskasta ja kehittävästä harrastuksesta jopa paheksuakin.

Karikojootti
Senior fighter 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat