perjantai 27. joulukuuta 2019

Mitä yhteistä on Markulla, Jukalla, Henrikillä ja Jarkolla?

Kaikki ovat valmentajia. Markku Kanerva valmensi Suomen miehet jalkapallon EM-kisoihin, Jukka Jalonen on valmentanut jääkiekkojoukkueen pari kertaa maailmanmestaruuteen, Henrik Dettmanin johdolla Susijengi on päihittänyt lukuisia koripallon huippumaita ja Jarkko "Nakk3" Laine valmentaa Senior Fighters Counter Strike joukkuetta, joka on nousujohteisella uralla seniorien e-urheilussa.

Yhteistä heille on myös ystävällinen valmennustapa. Käsityksemme Jarkon valmennustavasta pohjautuu omiin kokemuksiimme. Markun, Jukan ja Henrikin valmennustavasta kerrotaan HS:n artikkelissa (HS Urheilu/Yläkulma 23.12.2019), jonka mukaan ystävällinen valmennustapa luo pohjan hyvälle joukkuehengelle, joka puolestaan on välttämätön edellytys parhaalle mahdolliselle joukkuepelaamiselle.

Senior Fighters -joukkueella on siten erinomaiset lähtökohdat kehittyä hyväksi ja ikäsarjassamme jopa erinomaiseksi seniorien Counter Strike -joukkueeksi, joka on pian valmis haastamaan  muut seniorijoukkueet ottelemaan kanssaan niin Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan kuin maailmankin mestaruuksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat