sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Senior Fighters pääsee mukaan Kanaliigan Counter Strike -turnaukseen!

Senior Fighters on saanut Kanaliigalta hienon mahdollisuuden osallistua Kanaliigan seuraavan Counter Strike turnauksen aloittelijoiden sarjaan. Kanaliiga on elektronisen urheilun firmaliiga, jonka turnauksessa on viisi sarjaa eri tasoisille pelaajille. Näin halutaan luoda edellytykset hauskalle, jännittävälle ja mielenkiintoiselle pelaamiselle, jossa vastakkain ovat suurin piirtein saman tasoiset joukkueet.

Aloittelijoiden sarjan toteutuminen edellyttää, että mukaan lähtee riittävä määrä aloittelevista pelaajista koostuvia joukkueita. Toivotaan, että niitä löytyy. Erityisen hienoa olisi, jos mukaan saataisiin meidän lisäksemme myös muita vähän iäkkäämmistä pelaajista koostuvia aloittelijajoukkueita. Tai ainakin joukkueita, joissa nuorempien pelaajien rinnalla on myös iäkkäämpiä pelaajia mukana.

Aloittelijan tasokriteerinä on – tai ainakin on suunnittelu olevan, että pelaajilla ei koskaan aikaisemmin ole olut cs rankkia. CS rankin puuttuminen ei tietenkään tarkoita, että sarjassa olisi vain kokemattomia pelaajia, sillä heillä voi olla paljonkin kokemusta pelaamisesta yleensä ja muista CS:n kaltaisista peleistä erityisesti. He ovat myös ainakin pääosin iältään meitä selvästi nuorempia, mutta kuitenkin jo aikuisia tai ainakin nuoria aikuisia, joten haasteita tulee olemaan yllin kyllin. Me emme kuitenkaan niitä pelkää. Päinvastoin. Kaiken lisäksi olisi todella upeeta voittaa yksikin ottelu, jonka pääsemme sarjan ansiosta pelaamaan meitä selvästi nuoremmista pelaajista koostuvan aloittelijoiden joukkueen kanssa.

Lisätietoja Kanaliigasta saa liigan verkosivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat