tiistai 22. lokakuuta 2019

Senior Fighters -joukkue sai erinomaisen valmentajan.

Valmentajamme pelaajanimi on Nakk3 ja oikea nimi Jarkko Laine. Ensi tuntuman häneen saimme pelatessamme keväällä Papat -peliyhteisön jäsenistä kootun joukkueen kanssa. Ottelun jälkeen hän tuli keskustelemaan kanssamme Discordiin ja antoi jo silloin meille rakentavaa palautetta ja erinomaisia vinkkejä. Ennen ottelua hän opasti meitä lähes kädestä pitäen aloittamaan ottelu Popflash -palvelun kautta. Myös sen selkeys ja rauhallisuus teki meihin vaikutuksen. Opastuksen avulla kaikki pääsivät mukaan ja ottelu saatiin käyntiin.

Yksi hänen neuvoistaan oli harjoitella pelaamalla mahdollisimman paljon otteluja Counter Striken matchmaking -palvelun kautta. Tähän pääsimme vasta muutama viikko sitten. Ottelukokemukset toivat päätähuimaavan selvästi esiin tarpeen oppia, harjoitella ja kehittyä. Molemmat ottelumme päättyivät tulokseen 16-0. Pelkästään omin voimin eteenpäin pääseminen tuntui todella haastavalta. Saman tien heräsikin kysymys, mistä saisimme ohjausta ja opastusta.  Tällöin muistimme keskustelumme Nakk3:n kanssa ja kysyimme tulisiko hän valmentamaan meitä. Vastaus oli myönteinen ja ensimmäinen tapaaminen sovittiin Discordiin perjantaiksi 18.10.2019.

Odotuksemme ja toiveemme ovat toteutuneet alusta lähtien erinomaisesti. Itse asiassa paremmin, kuin erinomaisesti. Olemme saaneet valmentajaksemme kokeneen ja osaavan Counter Strike -pelaajan, erinomaisen opastajan ja neuvojan ja muutenkin hyvän tyypin. Jo kahden valmenussession ansiosta olemme saaneet lisää energiaa peliin ja kokeneet oppivamme roppa kaupalla lisää. Ennen kaikkea alamme oppia oppimaan ja huomaamaan, miten osaamisemme alkaa kehittyä. Se on todella innostavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat