tiistai 11. kesäkuuta 2019

E-urheilua harrastavat seniorit pelaavat jo Counter Striken maailmanmestaruudesta

Counter Strikea pelaavien seniuorijoukueiden määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Näin voidaan sanoa, sillä vuosi sitten joukkueita oli maailmassa tietääksemme vain kaksi eli Grey Gunners Suomesta ja Silver Snipers Ruotsista. Puoli vuotta sitten aloitti kolmantena joukkueena Senior Fighters Suomesta. Nyt mukaan ovat tulleet United Senior Assassins USA:sta ja Germinators Saksasta.

Counter Strikea pelaavien seniorijoukkueiden määrä on siten noussut vuodessa huimat 150%. Toivotaan, että kasvu jatkuu ja uusia pelaajia ja joukkueita tulee mukaan niin Suomesta kuin muualtakin. E-urheilu kuuluu myös senioreille!

Maailmanmestaruudesta pelataan sunnuntaina 16.6.2019 Jönköpingissä Ruotsissa. Mukaan on kuintekin päässyt vain neljä joukkuetta eli Grey Gunners, Silver Snipers, United Senior Assassins ja Germinators. Kilpailun järjestää Lenovo, jonka ”tallissa” kaikki joukkueet ovat mukana. Joukkueiden esittelyt löytyvät Lenovon nettisivuilta.

Tämän vuoksi tarkoituksemme onkin haastaa kaikki kisaan osallistuneet seniorijoukkueet ensi syksynä verkossa pelattaviin otteluihin. Grey Gunners on jo ottanut haasteen vastaan. Toivomme, että he voittaisivat, sillä näin olisi varmaa, että pääsisimme pelaamaan ainakin maailmanmestarin kanssa. Meille kuitenkin riittää pelaamisen hauskuus ja jännittävyys, mikä on parhaimmillaan, kun vastustajina ovat kanssamme samaa ikäpolvea olevat seniorijoukkueet. Aivan erinomaisena bonuksena olisi uusien samanhenkisten ja erityisesti Counter Striken pelaamisesta kiinnostuneiden pelikaverien saaminen peliyhteisöömme, jos myös muut kilpailuun osallistuvat joukkueet tulisivat pelaamaan ja pelailemaan kanssamme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat