maanantai 27. toukokuuta 2019

Joukkueiden samantasoisuus lisää pelaamisen hauskuutta ja jännittävyyttä.

Ottelukokemukset Grey Gunnersien seniorijoukkueen sekä Pappojen ja Kanaliigan nuoremmista kokeneista pelaajista koostuvien joukkueiden kanssa vahvisti käsitystäni siitä, että pelaaminen on on hauskinta silloin, kun vastustajana on suurin piirtein saman tasoisen joukkue.

Nuoremmilta vastustajilta otteluiden jälkeen saatu palaute vahvisti tätä käsitystä edelleen, sillä molemmat suosittelivat pelaamaan mahdollisimman paljon otteluita Counter Strike -pelin sisäisen matchmaking palvelun kautta. Matchmaking hakee vastustajaksi mahdollisimman saman tasoisista pelaajista koostuvan joukkueen. Otteluista ja pelitilanteista tulee näin tasaisempia, jolloin kokemuksista oppimiselle on paremmat edellytykset.

Oppimisen kannalta Pappojen ja Kanaliigan osaavien joukkueiden kanssa kanssa pelatut ja ottelut ovat kuitenkin olleet erinomaisia. Häviöistä huolimatta ne ovat kannustaneet ja rohkaisseet meitä jatkamaan. Henkinen kynnys lähteä pelaamaan matchmaking -palvelun avulla otteluita nuorempien kanssa madaltui merkittävästi ainakin minulla.

Karikojootti
Senior fighter 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat