keskiviikko 5. elokuuta 2020

Yritysten toivotaan edistävän nuorten ohella myös seniorien mahdollisuuksia harrastaa e-urheilua ja erityisesti senioreillekin mainiosti sopivan Counter Striken pelaamista.

Senior Fighters kannustaa ja rohkaisee yrityksissä työskenteleviä yli 50-vuotiata e-urheilusta ja erityisesti Counter Striken pelaamisesta kiinnostuneita senioreita mukaan Kanaliigan järjestämään Tipuliigaan, joka on tarkoitus toteuttaa syksyllä 2020 jo toisen kerran.

Ikä ei ole este, sillä Tipuliigassa ei ole yläikärajaa. Ainoastaan liiallinen pelikokemus voi estää osallistumisen. Tipuliiga on tarkoitettu aloitteleville Counter Striken pelaajille.

Aloittelevan pelaajan kriteerinä oli Tipuliigan ensimmäisessä turnauksessa viime keväänä, että pelaajalla ei ole eikä ole koskaan ollut minkäänlaista cs-rankkia. Sama rajoitus on varmaankin voimassa myös tulevan syksyn peleissä. Alin cs-rank on silver 1 ja sen saaminen edellyttää, että pelaaja on ollut mukana joukkueessa voittamassa kymmenen matchmaking -ottelua. Mukaan pääsee siis vielä vaikka voittoja olisi plakkarissa yhdeksän.

Senioreille on toivottu rankkien osalta pieniä tasoituksia tai lievennyksiä, sillä ikä tuo tullessaan monenlaisia näköä, kuuloa, sormien liikkuvuutta ja reaktionopeutta heikentäviä tekijöitä. Esimerkiksi minulla on cs-rank silver 1, joten toivon, että ainakin se tullaan sallimaan yli 70 vuotiaille. Näin minäkin voisin tulla uudestaan mukaan.

Seniorit voivat tulla pelaamaan Tipuliigaan ainakin seuraavilla tavoilla:

- Yrityksestä kootaan joukkue, jossa kaikki pelaajat ovat yli 50-vuotiaita aloittelevia senioreita. Tällainen joukkue olisi ainutlaatuinen, sillä sellaista ei tietääkseni ole missään päin maailmaa aikaisemmin kokeiltu. Löytyisikö Suomesta maailman ensimmäinen senioripelaajista koostuva ja avoimessa turnauksessa kilpapelisäännöillä pelaava yritysjoukkue?

- Yrityksestä kootaan aloittelevien pelaajien joukkue, jossa on mukana kaiken ikäisiä pelaajia. Kevään Tipuliigassa yritysjoukkueiden pelaajien keski-ikä oli kolmenkympin tuntumassa ja niissä oli mukana muutamia viisikymppisiäkin tai ainakin neljäkymppisiä pelaajia.

- Yksittäinen aloitteleva pelaaja voi ilmoittautua mukaan Tipuliigan avoimeen pelaajaryhmään. Tipuliiga muodostaa näistä yksittäisistä pelaajista yhden tai useampia joukkueita. Joukkueet voidaan muodostaa niin, että eri ikäiset pelaajat sekoitetaan. Kevään turnauksessa oli mukana yksi tällainen yksittäisistä pelaajista koottu joukkue.

- Yksittäinen aloitteleva yli 50-vuotias seniori on tervetullut myös Senior Fighters -peliyhteisöön opettelemaan pelaamista, kehittämään pelitaitojaan ja pelaamaan toisten seniorien kanssa. Mikäli saamme mukaan riittävästi kiinnostuneita pelaajia kokoamme Senior Fighters -seniorijoukkueen pelaamaan Tipuliigassa. Pidemmän tähtäimen tavoitteenamme on saada mukaan niin paljon senioreita, että voimme muodostaa useampia seniorijoukkueita pelaamaan, harjoittelemaan ja pelailemaan myös keskenään.

Karikojootti, Senior Fighter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat