maanantai 23. syyskuuta 2019

Senior Fighters uudistuu ja nuorenee hakemalla viisikymppisiä pelaajia mukaan peliyhteisöönsä.

Yhdessä pelaamisen hauskuus riippuu pelikavereista.


Yhdessä pelaaminen on hauskinta silloin, kuin mukana olevat pelikaverit tai vastustajina olevat joukkueet ovat suuurin piirtein saman tasoisia. Senior Fighters -joukkueella on tästä omakohtaisia kokemuksia, sillä olemme pelanneet sekä saman ikäisistä pelaajista koottua joukkuetta että paria  nuoremmista kolmenkympin tuntumassa olevista pelaajista koostuvia joukkueita vastaan. Pelikokemukset erosivat toisitaan kuin yö ja päivä. Saman ikäisten kanssa pelaaminen oli tasväkistä ja jännittävää. Nuorempien pelaajien kanssa olimme pää pyörällä täydellisessä myllytyksessä. Sekin oli omalla tavallaan hauskaa ja opettavaista etenkin, kun nuoret vastustajamme suhtautuivat meihin erittäin rakentavasti ja antoivat meille hyviä kehittymivinkkejä.

Toivomme viisikymppisistä uusia pelaajia peliyhteisöömme.


Ikä sinänsä ei ratkaise pelaajien samantasoisuutta. Ikä tuo kuitenkin mukanaan erilaisia pelaamiseen vaikuttavia fyysisiä tekijöitä kuten esimerkiksi näön, kuulon, sormien liikkuvuuden ja reaktionopeuden heikkenemistä. Toinen pelaajien samantasoisuuteen vaikuttava tekijä on aikaisempi pelikokemus, jossa voidaan erottaa kokemus pelattavasta pelistä, kokemus muista samanlaisista peleistä ja yleisempi kokemus erilaisista peleistä.Myös pelikokemusten määrällä on merkitystä sillä vanha sanonta harjoittelun vaikutuksista pätee pelimaailmassakin.

Näitä tekijöitä pohtimalla olemme päätyneet siihen, että alennamme Senior Fighter -pelyhteisön alaikärajan 50 vuoteen. Toivotamme siis kaikki yhdessä pelaamisesta kiinnostuntee viisikymppiset mukaan riippumatta heidän aikaisemmista pelikokemuksistaan. Mukaan voivat tulla sekä täysin aloittelijat että kokeneemmat pelaajat. Innostus ja valmius yhdessä pelaamiseen kaiken ikäisten seniorien kanssa riittää.

Pelimaailmassa 50-vuotiaat ovat jo vähintäänkin senioreita.


 “Vielä on vaikea sanoa, milloin niin sanottu eläkeikä koittaa kilpapelaajilla, mutta 40-vuotiaaksi asti on täysin mahdollista pelata. Suurin osa pelaajista on 15–28-vuotiaita.” Näin toteaa  yli kymmenen vuotta Counter-Strikea pelannut Juha Kurppa Ilta-Sanomien haastattelussa 23.5.2017.

Meidän kokemuksemme mukaan Counter Striken pelaaminen sopii erinomaisesti myös iäkkäämmille senioreille. Joukkueemme keski-ikä on 68 vuotta ja vanhin pelaajamme on 73-vuotias.

Miten Senior Fighters -joukkueeseen ja seniorien peliyhteisöön pääsee mukaan?


Senior Fighters ja sen rinnakkaiset peliyhteisöt eSeniorit ja Elektroniset seniorit toimivat verkosssa Discord -palvelussa. Mukaan pääsee lähettämällä pyynnön sähköpostilla osoitteeseen senior.fighters.fin@gmail.com.

Kerro sähköpostissa nimesi sekä peli, pelit tai pelityypit, joiden pelaaminen kiinnostaa sinua. Mikäli olet jo aikaisemmin pelannut Counter Strikea tai jotain muuta yhdessä pelattavaa verkkopeliä, kerro siitäkin.

Vastausviestissä lähetämme kutsun Discord-ryhmäämme. Asenna kutsun saamisen jälkeen Discord omalle koneellesi, valitse asennuksen lopussa vaihtoehto Join server/Liity serverille (Serveri=Ryhmä) ja copypastaa kutsussa oleva tunnus sille varattuun kohtaan. Ryhmä aloitussivulla on lisäohjeita ryhmän toiminnasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat