keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Innostava ja opettavainen ottelu Papat -peliyhteisön joukkueen kanssa.

Pääsimme  20.5.2019 pelaamaan uudestaan Papat peliyhteisön joukkueen kanssa. Ottelu sujui huomattavasti ensimmäistä ottelua paremmin. Me olimme kehittäneet toimintatapaamme yksinkertaisemmaksi ja NalleKo:n hoitama pelin sisäinen johtaminen toimi selvästi paremmin. Jokaiselle pelaajalle tuli runsaasti myös itseluottamusta kasvattavia yksilökohtaisia onnistumisen kokemuksia eli frageja. Joukkueena voitimme jopa muutamia eriä.

Aikaisempaa parempaa suoritustamme ei mitenkään himmennä se, että tällä kertaa vastustajamme eivät pelanneet ihan täysillä, vaan ”tunaroivat” silloin tällöin tahallaan ja järjestivät näin meille onnistumisen mahdollisuuksia. Tällä tavoin saimme heiltä taitavaa, motivoivaa ja meitä innostavaa valmennusta. Kiitos. Tätä haluamme lisää.

Hauskin oli tilanne, jossa pelasimme erikoisjoukoissa ja huomasimme, että terroristi seisoi kaikessa rauhassa yhden paikallaan olevan pelaajamme vieressä Vasta, kun me muut kysyimme, että onko sinulla vastustaja vieressä, hän huomasi tilanteen. Tilanne toi hyvin esiin vastustajan liikumisen aiheuttamien äänten seurannan tärkeyden. Tässäkin meillä on vielä paljon kehittämistä.

Pelin jälkeen saimme vastustajiltamme jälleen hyviä neuvoja. He huomasivat, että me tuhlasimme rahamme parhaiden aseiden ostoon aina, kun se oli mahdollista. Meistä on ollut kivaa ammuskella hyvillä aseilla. Tämän seurauksena rahat ovat usein vähissä, eivätkä aina riitä kunnollisiin aseisiin. Myös suojavarusteet eli kevlar liivit ja kypärä jäävät usein ostamatta rahojen tai niiden tärkeyttä koskevan ymmärryksen puutteen vuoksi. Ilman suojavarusteita vastustaja saa kohtaamistilanteissa merkittävän edun. Jatkossa meidä kannattaa ostaa suojavarusteet aina, kun se suinkin on mahdollista, vaikka siten joutuisimme käyttämään heikompia aseita.

Rahavarojen käytön hallintaan on jatkossa syytä kiinnittää enemmän huomiota. Silloin tällöin saattaa olla hyödyllistä toteuttaa ns. pistooli- tai säästökierroksia, joiden avulla säästetään rahaa niin, että seuraavalla kieroksella saadaan kunnon aseet. Oppimista siis riittää

Karikojootti
Senior fighter 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositukset

Defaulting Ancientin T puolella.

T puolen defaulteissa yritetään erän alussa ottaa alueita/paikkoja hallintaan ja hankkia mahdollisimman paljon tietoa vastustajasta niin, et...

Suosituimmat